2015. november 9., hétfő

Vízprogramozás - egyszerűen


Azt támasztják alá Dr. Masaru Emoto kutatásai, hogy a víznek nagyon jó az információtároló képessége, így rendkívül könnyen programozható, emellett különböző érzelmi behatások is nagyban befolyásolják szerkezetét.
Ez a programozási módszer egy olyan eszközt ad a kezünkbe, mellyel gyorsan és könnyedén adhatunk információt egy pohár víznek. A gyakorlat befejezése után nagyon hamar fogyasszuk el a vizet, hogy hatása erőteljes legyen.
Üljünk kényelmesen és lazítsuk el magunkat. Csukjuk be a szemünket és csendesítsük le a gondolatainkat, ezáltal próbáljunk meg relaxált állapotba kerülni. Fontos, hogy csak a programozásra koncentráljunk, és ne hagyjuk, hogy bármi más megzavarjon minket közben.
Olyan vizet használjunk a programozáshoz, ami lehetőleg nem csapvíz. A legjobb a forrásvíz, a tisztított víz, az ásványvíz vagy a pi víz. Olyan poharat használjunk, ami átlátszó és nincs rajta semmilyen írás vagy kép. A nem oda illő információ megzavarja az energia áramlását vagy a program tartalmát.
A víz beprogramozása:
Fogjuk kezünkbe a pohár vizet úgy, hogy mind a 10 ujjunk érintse a poharat, de ne érjenek össze. Ha szükséges, csukjuk be a szemünket, hogy könnyebben tudjunk koncentrálni.
Képzeljük el, hogy az ujjaink hegyéből egy erőteljes fehér fény árad ki és közvetlenül a pohár vízbe áramlik. Ez a fényes, szikrázó energia teljesen beborítja azt és összeolvad vele. Lássuk, ahogy a fény megtisztítja a víz minden egyes molekuláját és egy olyan közeget hoz létre, melybe bele tudjuk juttatni a programunkat. Csak a vízre és az energiára koncentráljunk.
Miután megtisztítottuk a vizet, jöhet a programozás. Gondoljunk a programszövegünkre. Olyan mondatot válasszunk, ami kijelentő módban van és olyan, mintha már beteljesült volna, például „Fantasztikus munkahelyem van, kellemesen és bőségben élek általa.” vagy „Minden tekintetben egészséges vagyok.” Persze itt azt kell mondanod, amire neked szükséged van.
Képzeljük el, hogy az információ az ujjainkon keresztül bejut a vízbe. Lássuk, hogy arany színnel tölti fel és szinte eggyé válik vele.
Miután ezt elvégeztük, képzeljük el lelki szemeink előtt, hogy megisszuk a vizet és az aranyszínű energia szétárad testünkben, minden egyes sejtünkhöz eljuttatva a beleprogramozott információt.
Most lássunk és érezzük magunkat olyannak, amilyennek leírtuk. Próbáljuk meg a legapróbb részletességgel látni a változást. Gondoljunk arra, hogy ez már most is az életünk része és képzeljük bele magunkat különböző szituációkba is.
Ha ezzel kész vagyunk, nyissuk ki szemünket és igyuk meg a vizet.
Ezzel a módszerrel másnak is tudunk vizet programozni, de a legjobb, ha mindenki saját magának készíti el. Azt, hogy mit szeretnénk elérni, a legjobban csak mi tudjuk igazán.


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése