2023. február 1., szerda

Gyógyító energiák használata

 Az energia lehívása a koncentráció és képzelet együttes munkája és nem szükséges vele szigorú szabályokhoz igazodni. Nyugalmi helyzetben - legjobb ülve - általában fényként képzeljük el a gyógyító energiákat, amelyek fentről áradnak lefele, a koronacsakrán keresztül feltöltve a testet.

Minél részletesebben, minél "látványosabban" látjuk/képzeljük a folyamatot, annál eredményesebb tud lenni. A gyógyító energia színe a zöld szokott lenni, de vannak akik előnyben részesítik az arany színt, merthogy az nem csak gyógyít, de erőt ad, energizál.
A gyógyító fény végighaladását el lehet képzelni úgyis, hogy testrészenként végighalad, végigtölti az egész testet, de lehet kimondottan egy beteg szervre koncentrálni vele. Hatékonyan segíti az is a koncentrációt, ha úgy gondolunk az energiára, mint valami folyadékra, ami fokozatosan feltölti a testet és gyógyítja azt.
Amit én előtte javaslok hozzátenni, hogy az egész folyamat előtt el kell engedni a negatív, a beteg energiákat, vagyis ki kell üríteni a helyet, hogy legyen hová feltölteni a jót.
Ezt a legkönnyebben a talpon keresztül lehet: néhány kilégzésen keresztül arra gondolunk, hogy a kilégzéssel egy ütemben a negatív energiák távoznak a testünkből, mintha a talpon keresztül "kifújnánk" azt.
Mosatlan edény hasonlattal élve: szennyezett pohárba nagyon sokáig kell tiszta vizet folyatni, hogy végül valóban tiszta víz legyen benne, de ha előtte elmostuk a poharat, utána csak egy pillanat műve az egész. 🙂


 





Ha érdekelnek spirituális témák, ezotéria, gyógyítás, reinkarnáció, angyalok és más hasonló területek, akkor várlak szeretettel az új Spirituális Műhely csoportomba! Kattints az alábbi linkre:

 


Molnár Andrea Éva

Metafizikai tréner

Speciális spirituális tanácsadó

 

 Email: mandramuhely@gmail.com
 Facebook: facebook.com/mandramuhely
 Youtube: youtube.com/@spiritmuhely












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése